NÄHDÄÄN taas
Seinäjoella

food business summit jälleen 12-13.6.2018 


                                          


Food Business Summit Seinäjoki on yritysten, tutkijoiden ja kehittäjien bisnesorientoitunut ruokatuotannon, -teollisuuden ja teknologioiden tapahtuma Seinäjoella. Ammattilaisten kohtaamispaikka, innovatiivisten yritysten bisnesareena, uusien ilmiöiden foorumi. Vuoden 2017 teemoina olivat: ruokakokemus, alustatalous, uudistuva ruokabisnes ja vienti. Haluamme  osallistujille syötteitä liiketoiminnan tehostamiseen, herätteitä uusiin bisnesmahdollisuuksiin sekä verkostoja agrobiotalouden muihin yrityksiin ja kehittäjiin.

Food Business Summit - Koko ruokaketju saman pöydän ääressä. 

 

 

 


ohjelma

 

Puhujajulkistuksia tulossa tammikuusta alkaen. Summit starttaa tiistaina 12.6.2018 lounaalla ja päättyy keskiviikkona 13.6.2018 iltapäiväkahveihin.  Summitin ohjelmassa on mm. hotspots -puheenvuoroja, paneelikeskustelua, moniaistillista kahvihetkeä sekä matchmaking -tilaisuus. Yhteisen ohjelman jälkeen osallistujilla on vielä mahdollisuus osallistujia innovaatiokierroksille.

 

 Matchmaking

 

Tapaa potentiaaliset business-kumppanisi Food Business Summitin matchmaking tilaisuudessa. Ilmoittaudu mukaan ennaltasovittuihin 25minuutin mittaisiin tapaamisiin. Aikataulutamme tapaamiset sinun puolestasi ja sinun työksesi jää kertoa millaisia yrityksiä ja kontakteja etsit. Ilmoittautuminen matchmakingiin päättyy viikkoa ennen Summitin alkua. Saat sähköpostiisi henkilökohtaisen tapaamisaikataulusi ennen tilaisuutta. Tapaamiset järjestetään Summitissa 12-13.6.2018.  Matchmakingiin osallistuminen on maksutonta. FBS Matchmakingin järjestää  Enterprise Europe Network, in cooperation with Food Business Summit organizers and Kasvuskanneri -project.

 

Lisätietoja FBS Matchistä: Satu Alapiha (Enterprise Europe Network) +358 50 3830355,  tai Pauliina Hautamäki (Into Seinäjoki Oy)  +358 400 754 878

 

 

 


Innovaatiokierros

Innovaatiokierros on erinomainen päätös Food Business Summitille tai sopiva nautittavaksi myös omana kokonaisuutenaan. Kierrokset on suunnattu yrityksille, mutta mukaan sopii myös aktiivisia kehittäjiä ja kuluttajia. Kierrokset lähtevät klo 14:30 Framin F- rakennuksen aulasta ja palaavat samaan paikkaan viimeistään klo 17. Kierroksella tarjotaan kahvitus ja pientä suupalaa. Kierrokset ovat tarkoitettu Summitiin osallistuville tahoille. Huomaathan että kierroksille on rajallinen osallistujamäärä ja niihin ilmoittaudutaan Summitin rekisteröinnin yhteydessä. 


REKISTERÖINTI

 

Rekisteröinti aukeaa tammikuussa 2018.

 


Info


MAJOITUS
 

Food Business Summitin vieraille on varattu majoituskiintiö Original Sokos Hotel Lakeuteen ajalle 11.-13.6.2018.


Hinnat Sokos Hotellit: 

- yhden hengen huone 113 € / huone / vrk

- kahden hengen huone 128 € / huone / vrk

Osa huoneista on korkeamman majoitusluokkaan kuuluvia Superior-huoneita, joilloin lisähinta on +20€/huone. Kiintiö on voimassa 14.5.2018 saakka. Hintoihin sisältyy S-Card palveluedut. Jokainen majoittuja varaa ja maksaa itse huoneensa "Food Summit"- kiintiöstä.

 

Hotellin yhteystiedot: 

Original Sokos Hotel Lakeus
Torikatu 2
60100 Seinäjoki
lakeus.seinajoki@sokoshotels.fi
+358 10 764 8000

 

TAPAHTUMAPAIKKA 

Food Business Summit järjestetään Frami F- rakennuksessa, joka sijaitsee osoitteessa Kampusranta 11, 60320 Seinäjoki.

  

 

LISÄTIETOJA TAPAHTUMASTA 

Sanna Kankaanpää puh. 040 074 3422, sanna.kankaanpaa(at)intoseinajoki.fi

 

Food Business Summit järjestettiin ensimmäisen kerran kesäkuussa 2016.  

Tästä pääset katsomaan, millaista ohjelmaa ja asiantuntijuutta tarjosimme 150 osallistujallemme. 


 

  

 

 


Seuraa tapahtumaamme myös sosiaalisessa mediassa
 

 

      

 

 

Food Business Summit edistää agrobiotalouden kehittämistyötä Etelä-Pohjanmaalla. Into Seinäjoki Oy:n kanssa tapahtumaa toteuttavat yhteistyössä mm. Tampereen yliopisto, Turun yliopisto, Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti , Xport,  Foodwest, Luonnonvarakeskus ja Seinäjoen ammattikorkeakoulu. Tapahtuman toteutuksessa mukana mm.  Food Bait- ja AB Seinäjoki -hankkeet. 

Tätä sivustoa ylläpitää Into Seinäjoki Oy . Tutustu muuhun toimintaamme osoitteessa www.intoseinajoki.fi 

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito